Image

Sverigepremiär för jeanskoncept i Karlstad

Uthyrning Det norska jeanskonceptet Never Denim väljer Steen & Ströms Mitt i City i Karlstad för sin första etablering i Sverige. Butiken öppnar på torsdag i nästa vecka.
Publicerad den 7 Juni 2013

Never Denim är ett norskt jeans- och modevarumärke som grundades i Norge 2008 och erbjuder premiumjeans och mode för tjejer till bra pris. Never Denim är en del av Bik Bok och finns i dag representerade i Bik Boks butiker men har nu fått ett eget butikskoncept.

- Det känns fantastiskt roligt att Never Denim har valt Mitt i City som sitt första svenska nedslag, det visar att vi har en stark ställning på marknaden när det gäller mode och aktiva citykonsumenter. Detta förstärks av vi också nu fått ett annat starkt norskt varumärke på plats med Stormberg som med sitt starka fritidskoncept som redan mottagits mycket väl här i Karlstad, säger Peter Bråby, Center Manager på Mitt i City.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter miljardförvärvet – här vill Revelop växa med nya fonden

Bolag Revelop gör sina första förvärv med nya fonden Revelop VI. Efter miljardaffären berättar Revelops vd Thomas Sipos vad man letar efter för fastigheter, på vilka marknader man vill investera, det gynnsamma marknadsläget och om det internationella intresset för fonden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige