Image
Ingelsta handelsområde i Norrköping.
Ingelsta handelsområde i Norrköping. Bild: Svenska Handelsfastigheter

Svenska Handelsfastigheter tecknar avtal i Västerås och Norrköping

Uthyrning Svenska Handelsfastigheter har tecknat två femåriga hyresavtal med Candy World i Västerås respektive Norrköping. Avtalen avser en sammanlagd butiksyta om drygt 1 800 kvadratmeter, varav drygt 1 000 kvadratmeter utgörs av Västeråsbutiken. Butiksöppningarna är planerade till december i Västerås respektive oktober i Norrköping.
Publicerad den 2 April 2024

Butiken i Västerås ligger i Erikslund medan butiken i Norrköping är belägen vid Ingelsta Handelsområde.
– Vi ser verkligen fram emot att öppna i Norrköping och Västerås tillsammans med Svenska Handelsfastigheter som vi redan jobbar med i Gävle och vi lovar att båda butikerna blir en upplevelse utöver det vanliga i branschen, säger Kent Långström, grundare och delägare av Candy World.
– Norrköping och Västerås är stora städer med stark handel som vi tror väldigt mycket på, säger Stefan Sundvall, grundare och delägare av Candy World.

Candy World erbjuder ett sortiment av konfektyr, drycker och tobaksprodukter. Företaget har cirka 50 anställda och omsatte under 2023 cirka 300 miljoner kronor, vilket motsvarar en ökning om 37 procent jämfört med 2022.
– Vi är glada att kunna välkomna Candy World till Västerås och Norrköping. Butiksöppningarna är ännu ett exempel på hur vi stöttar handlare och kedjor när de ska expandera vidare, baserat på vår rikstäckande närvaro i hälften av Sveriges 290 kommuner, säger Maria Huss, regionchef Mitt vid Svenska Handelsfastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige