Image
Johan Signer och Mikael Lundström.
Johan Signer och Mikael Lundström.

Svefa förvärvar Set Up

Bolag Svefa fortsätter sin offensiva tillväxtsatsning inom hyresgästrådgivning och strategiskt affärsstöd genom Svefa Partners förvärv av Set Up. Set Up erbjuder specialistkompetens inom rådgivning, projektledning och säkerhet. Målet med förvärvet är att bli den marknadsledande aktören inom hyresgästrådgivning och projektledning. Svefa Partners ägs av Broviken tillsammans med ledning och medarbetare inom Svefa, Set Up och Värderingsdata.
Publicerad den 8 Februari 2023
Mikael Lundström. Mikael Lundström. Johan Signer. Johan Signer.

Set Up har sedan starten 2010 haft en snabb tillväxt. De har bland annat fått utmärkelsen Di Gasell fyra år i rad. Bolaget har cirka 40 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Set Up har kunder både inom offentlig och privat sektor och har de senaste åren varit rådgivare och projektledare i Sveriges största kommersiella kontorsprojekt.

– Set Up är ett mycket välskött bolag med stor potential, mycket kompetenta och erfarna medarbetare som kommer att passa bra in i vår struktur. De är ett bra tillskott till och en viktig pusselbit i Svefa och Brovikens offensiva tillväxtsatsning. Tillsammans kommer Svefa och Set Up’s erbjudande att vara väldigt starkt och attraktivt, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef Svefa.

– Vi är väldigt glada över partnerskapet med Svefa och ser mycket fram emot vår fortsatta tillväxtresa tillsammans. Med Svefa Partners och Broviken som nya ägare till Set Up får vi rätt förutsättningar för att ta nästa steg och fortsätta att utvecklas, säger Johan Signer, vd Set Up.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige