Image
Cecilia Liljedahl Torhult, ny chef för Stockholmhems Boende & Lokaler.
Cecilia Liljedahl Torhult, ny chef för Stockholmhems Boende & Lokaler. Bild: Stockholmshem

Stockholmshem hämtar ny chef från Balder

Bolag Stockholmshem hämtar in Cecilia Liljedahl Torhult som ny chef för bolagets största avdelning, Boende & Lokaler. Hon kommer närmast från en roll som regionchef på Balder.
Publicerad den 31 Januari 2023

Boende & Lokaler har ett helhetsansvar för kunder och fastigheter med ett samlat fastighetsägaransvar, resultatansvar och ansvar för områdesutveckling och underhållsplanering.

– Jag är glad och förväntansfull över att få detta uppdrag. Stockholmshem är ett bolag med fint renommé, med kompetenta medarbetare och välskötta fastigheter, som tar socialt ansvar och påverkar stockholmarnas vardag. När man arbetar med fastigheter så arbetar man mycket med människor i olika situationer vilket jag stimuleras av och jag tilltalas mycket av Stockholmshems tydliga fokus på kundnytta, säger Cecilia Liljedahl Torhult.

– Cecilias breda och djupa erfarenhet av förvaltning inom olika affärsområden blir en stor tillgång i vår fortsatta utvecklingsresa. Vi har fortsatt höga ambitioner inom effektiv förvaltning och att samtidigt nå en hög kundnöjdhet, säger Olle Torefeldt, tf vd för Stockholmshem.

Cecilia Liljedahl Torhult har mångårig erfarenhet att leda förvaltning och drift för bostäder, kommersiella lokaler och hotell. Hon kommer närmast från Balder där hon varit regionchef och innan dess från Riksbyggen som marknadsområdeschef.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige