Image

Stjärnadvokat blir vice vd på Granen

Karriär Den unga stjärnadvokaten från Linklaters, Mounir Tajiou, har tillträtt som ny vice vd hos Granen Fastighetsutveckling. Han har redan engagerats i företagets strategi att växa för att bli en aktör att räkna med när det gäller bostadsbyggande och komplexa transaktioner inom fastighetssektorn i Stockholmsregionen.
Publicerad den 6 Oktober 2011

- Vi är väldigt stolta att kunna välkomna Mounir Tajiou till Granen Fastighetsutveckling. Mounir kommer med sin spetskompetens att stärka oss när det gäller transaktioner, förvärv och strategifrågor. Det effektiviserar våra processer från start till mål. Dessutom känner vi varandra professionellt sedan lång tid tillbaka och vi känner till vilka höga kvaliteter som Mounir Tajiou besitter, säger Carl Michael Augustsson, vd för Granen Fastighetsutveckling.

- Jag är mycket glad att kunna förstärka teamet hos Granen Fastighetsutveckling. Jag har som advokat på Linklaters haft förmånen att jobba med stora och komplexa fastighetstransaktioner sedan 2005 och därifrån har jag lärt känna Granen väl. Granen är ett bolag med mycket god likviditet och som har bevisat att man kan göra goda affärer trots oroliga tider. De har höga ambitioner och en stark vilja att kraftigt utöka sitt fastighetsbestånd genom förvärv, vilket har varit en av de avgörande faktorerna till att vi nu kommer arbeta tillsammans. Jag delar Granens visioner och det kommer bli väldigt spännande att tillsammans med övriga i bolaget vara med och bygga det nya mer transaktionsintensiva Granen samt att vara med och bygga hållbara livs- och kontorsmiljöer för kommande generationer storstadsbor, säger Mounir Tajiou, ny vice vd för Granen Fastighetsutveckling.

- Granen Fastighetsutveckling är inne i en kraftig expansionsfas med förväntad högre transaktionsintensitet. Därför är vi mycket glada att kunna knyta en sådan toppspelare till vårt lag. Mounir Tajiou kan med nya ögon ge oss inspiration och se nya affärsmöjligheter när vi ska växa, avslutar Carl Michael Augustsson, vd för Granen Fastighetsutveckling.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige