Image

Sjukt dyrt sjukhusbygge i Kronoberg

Ekonomi/Finansiering Lån i mångmiljardstorlek behövs för att täcka det nya sjukhusbygget – detta plus de investeringar man planerar att göra i sjukhuset i Ljungby. Fastighetssverige har pratat med Jens Karlsson, ekonomi- och planeringsdirektör på Region Kronoberg, och med Olle Rundgren, media relations manager på Skanska, som är det bolag som ansvarar för planering och projektering i strategisk samverkan för sjukhusbygget. 
Publicerad den 10 Mars 2023

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige