Image

Setterwalls rekryterar från Mannheimer Swartling

Juridik Setterwalls stärker sin fastighetsgrupp med Niklas Svantesson, som har arbetat för Mannheimer Swartling sedan 2006.
Publicerad den 8 Januari 2015
Niklas Svantesson Bild: Setterwalls
Niklas Svantesson

Svantesson är sedan årsskiftet verksam inom Setterwalls fastighetsgrupp, där han kommer att fokusera på fastighetstransaktioner och kommersiell fastighetsrätt.

- Vi är jätteglada över att välkomna Niklas till oss. Niklas förstärker vårt redan framgångsrika fastighetsteam och rekryteringen ligger helt i linje med vår ambition att ytterligare stärka vår konkurrenskraft på fastighetsmarknaden, säger Åsa Erlandsson, vd för Setterwalls.

Assur Badur, delägare och chef för fastighetsgruppen på Setterwalls i Stockholm säger:

- Niklas arbetar framför allt med transaktioner inom fastighetssidan. Han är specialiserad inom köp och försäljning av fastigheter och fastighetsportföljer. Niklas jobbar dock bredare och är även duktig inom den generella kommersiella fastighetsrätten. Han har även jobbat som bolagsjurist på Akelius, ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Niklas är en välkommen förstärkning av gruppen.

- Setterwalls har ett starkt fastighetsteam som jag kommit i kontakt med i olika sammanhang och teamet har höga ambitioner att växa inom fastighetsrätten med starkt fokus på kommersiella fastighetstransaktioner, vilket varit viktiga anledningar för mig att söka mig till Setterwalls, säger Niklas Svantesson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige