Image
Scius tecknar avtal med Ubisoft i Fenix för deras nya Stockholmskontor.
Scius tecknar avtal med Ubisoft i Fenix för deras nya Stockholmskontor. Bild: Scius

Scius hyr ut i Fenix

Uthyrning Den internationella spelutvecklaren Ubisoft, med över 19 000 anställda, har valt Fenix i Hagastaden för sitt framtida Stockholmskontor. Uthyrningen omfattar cirka 2 900 kvadratmeter och inflyttning planeras till januari 2023.
Publicerad den 31 Januari 2022

Ubisoft tar plats i den 20 000 kvadratmeter stora kontorsfastigheten Fenix i Hagastaden. Fastigheten förvärvades i februari 2019 av en fond förvaltad av Invesco Real Estate tillsammans med Scius Partners.
– Ubisoft speglar den typ av hyresgäster vi vill attrahera till Fenix. Att Ubisoft väljer Fenix är ett starkt bevis på att skapandet av Fenix är framtidens kontor vilket bekräftas av att ett entreprenöriellt företag som Ubisoft har valt oss. Vi har haft en väldigt bra dialog med Ubisoft och ser fram emot ett gott samarbete framöver, säger Sebastian Schlasberg, på Scius Partners.
– Vi på Ubisoft Stockholm är väldigt nöjda med hur Fenix kan tillhandahålla en miljö som uppfyller våra behov samt reflekterar vår strävan att skapa teknologi och upplevelser i världsklass, säger Patrick Bach, Managing Director på Ubisoft Stockholm.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige