Image
Sofia Petzelius, vd och partner på New Property Retail & Development.
Sofia Petzelius, vd och partner på New Property Retail & Development. Bild: New Property

Rivstart för New Property Retail & Development – flera uthyrningar

Uthyrning New Property har haft en flygande start med sin nya Retail-satsning.
Publicerad den 18 Juni 2019

Östermalmstorg får nytt liv då New Property Retail & Development har hyrt ut cirka 1 000 kvadratmeter till hotell MAY som öppnar under ett nytt varumärke, cirka 185 kvadratmeter till Sushi Yama och i hörnan Sibyllegatan/Östermalmstorg öppnar hamburgerkedjan Brödernas upp.

Sofia Petzelius VD & Partner på New Property Retail & Development ser stora möjligheter inom retail:
– Det är högt tryck och mycket aktivitet på marknaden.

Utanför Stockholm har New Property hyrt ut cirka 855 kvadratmeter i Tullinge C till Matöppet och cirka 1 200 kvadratmeter till Nordic Wellness på Storgatan i Södertälje Centrum.
– Vi har länge letat efter rätt läge i Södertälje och är väldigt nöjda med det professionella bemötande vi fått av New Property genom hela processen, säger Magnus Wilhelmssson, vd/ägare Nordic Wellness, Sveriges största gymkedja.

Relaterade artiklar

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige