Image
Rikard Stål.
Rikard Stål. Bild: Daniel Gual

Rikard Ståhl ny fastighetsutvecklingschef på HSB

Karriär HSB Stockholm har rekryterat Rikard Ståhl som ny fastighetsutvecklingschef. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef på Riksbyggen.
Publicerad den 2 Mars 2022

– Det känns jätteroligt att få ombord Rikard Ståhl, han blir ett viktigt tillskott för att stärka vår kompetens. Utöver en gedigen erfarenhet när det gäller ROT-projekt och fastighetsutveckling har han också mycket fina meriter som chef och ledare, säger Anders Joachimsson, affärsområdeschef, HSB Stockholm.

HSB Stockholm bygger och förvaltar bostadsrätter, men är också en stor fastighetsägare och hyresvärd i regionen med cirka 70 fastigheter och 4 000 hyresrättslägenheter. Rikard Ståhl kommer att leda arbetet med större upprustningar och fastighetsutveckling inom det egna beståndet, och till viss del även nyproduktion av hyresrättslägenheter. Han kommer närmast från en roll som marknadsområdeschef Ombyggnad Öst på Riksbyggen, och tillträder den nya tjänsten den 2 mars.

– Det känns fantastiskt spännande med nya utmaningar. En ny organisation, nya medarbetare och ett nytt fastighetsbestånd att sätta tänderna i. Kooperation är något jag både gillar och kan sedan tidigare, vilket också är en av anledningarna till att valet föll på HSB Stockholm, säger Rikard Ståhl.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserien del 4: Från ruinens brant till lyckad rekonstruktion

Bolag Ett turbulent år. Så kan man sammanfatta året mellan 2019 till 2020 för Real Holding. Men de lyckades vända på skutan trots att rekonstruktionen tog mer än ett år att genomföra. Det läser du här mer om i Fastighetssveriges fjärde del i artikelserien om konkurser och rekonstruktioner vi minns.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige