Image

Posthotellet lockar med virtuella kontor

Uthyrning Det kommande lyxhotellet i Centralposthuset i Göteborg siktar på att bli en mötesplats för företagare i Göteborg. Nu lockar hotellet med ett så kallat post office-koncept – ett ”virtuellt kontor” med en månadskostnad som helt och hållet används som betalningsmedel på hotellet.
Publicerad den 21 Juni 2011
Clarion Hotel Post. Bild: Semrén & Månsson. Bild: Semrén
Clarion Hotel Post. Bild: Semrén & Månsson.

Konceptet innebär att företagare blir medlemmar för en fast kostnad. Post Office erbjuder fem medlemspaket som anpassats för presumtiva medlemmars behov. Samtliga paket ger bland annat tillgång till internet, medlemskap i post office-nätverket och 50 procent rabatt på konferenslokaler. Distanspaketet garanterar dessutom möjlighet till postadress och postbox för medlemmar som vill öppna filial i Göteborg.

Som medlem kan man använda hela månadskostnaden som betalningsmedel innevarande månad på Clarion Hotel Post, vilket innebär att allt som konsumeras på hotellet avräknas från månadskostnaden.

Prisintervallet för medlemspaketen ligger idag på 5 000 - 15 000 kronor.

– Post Office är den perfekta lösningen för kreativa företagare som ser värdet av att möta andra entreprenörer. De anpassade medlemspaketen, de goda kommunikationerna och framför allt den kreativa höjden i lokalerna skapar bästa möjliga förutsättningar för nätverkande och representation. Vi vill vara arenan för det nya Göteborg och hjälpa till i skapandet av ett affärsmässigt skyltfönster mot nationella och internationella marknader, säger Daniel Stenbäck, vd för Clarion Hotel Post.

Home Properties äger fastigheten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige