Image
Polarrenen, med Lars Wikman som vd, köper Entré Syd i Umeå av Dan Nilsson och Tord Lindström.
Polarrenen, med Lars Wikman som vd, köper Entré Syd i Umeå av Dan Nilsson och Tord Lindström. Bild: Polarrenen

Polarrenen köper Entré Syd i Umeå

Transaktioner Måndagen den 2 oktober signerade Polarrenens vd Lars Wikman förvärvet av fastighetsbolaget Entré Syd i Västerbotten från Umeåborna Dan Nilsson och Tord Lindström.
Publicerad den 3 Oktober 2023

Polarrenen investerar för framtiden och vill med denna satsning vara med och utveckla attraktiva arbetsplatser och boende för nuvarande och framtida hyresgäster i Umeå. Detta är en del av Polarbrödsgruppens satsning i staden.
– Vår plan är att i ett första steg renovera delar av lokalerna och flytta Polarbrödgruppens kontor i Umeå till Entré Syd under 2024. Samtidigt pågår planering att, i samverkan med partners, utveckla framtidens arbetsplats på Entré Syd, säger Polarrenens vd Lars Wikman.

En process pågår för att skapa planmässiga förutsättningar för förtätning av fastigheten för bostäder och verksamheter. Entré Syd är ett landmärke i Umeå sedan 1958 och består av en cirka 4 000 kvadratmeter stor fastighet med verksamhetslokaler, träningsanläggning, restauranger och lägenheter. I den pågående stadsomvandlingen i Umeå kommer stora förändringar att ske i området söder om älven. Här vill Polarrenen vara en positiv kraft i samhällsutvecklingen för en mer hållbar framtid.
– Vi är övertygade om att Polarrenen med sin långsiktighet blir en bra ägare av fastigheten, både för de nuvarande och framtida hyresgästerna, säger Dan Nilsson.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige