Image

Plenisal blir yogastudio

Uthyrning En plenisal på Olof Palmes gata 11 i Stockholm har hyrts ut till Bikram Yoga i Stockholm. Savills har genomfört uthyrningen för fastighetsägarens Svärdfisken HB:s räkning. - Det är kul att vi kan dra nytta av vårt koncept med nära samverkan med byggprojektavdelningen. Det är framför allt de här funktionerna vi kan tillföra marknaden, säger Savills uthyrningschef Petter Klingofström.
Publicerad den 3 Maj 2012

Yogastudion, på 350 kvadratmeter, ska stå klar i oktober.

- Lokalen har tidigare använts som föreläsningssal. Nu blir det ett helt annat användningsområde. Den här affären visar att vår affärsmodell fungerar. Vi har sju byggprojektledare som vi på uthyrningsavdelningen samarbetar med. Det innebär att vi inom bolaget kan mäta produktionsbudget gentemot hyresnivåer och hitta en optimal användning för lokalerna, säger Petter Klingofström.

Savills började med uthyrning i slutet av 2011 och har hittills medverkar vid sju avslut. Det sammanlagda hyresflödet i dessa avtal uppgår till omkring 20 miljoner kronor.

Tre personer arbetar med uthyrning på Savills, förutom Klingofström är det Jeanette Nyroos och Oscar Backteman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige