Uppdrag för Unibail Rodamco med Mall of Scandinavia, Steen & Ström med Galleria Boulevard och nu senast Eurocommercial och TIAA Henderson Real Estate har inneburit en väsentlig expansion för Pilotage. Genom tre nya medarbetare - Frida Tordai, Elenor Engde, och senast Peter Kihlström - stärker Pilotage sitt erbjudande av helhetslösningar inom projektutveckling för fastighetsägare inom detaljhandeln samt projektledning av kommersiella fastighetsprojekt.
- Det finns ett stort behov på fastighetsmarknaden av våra tjänster. Många stora projekt behöver extern projektledning. Under hösten har vi med nya uppdrag i vår portfölj beslutat att expandera verksamheten. Med Frida Tordai, Eleonor Engde och Peter Kihlström stärker vi vårt team och vårt erbjudande mot marknaden och kan ta oss an fler avancerade fastighetsprojekt, säger Michael Swall, vd på Pilotage Development.
Frida Tordai kommer närmast från rollen som projektledare hos Atrium Ljungberg och har gedigen erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen inom handel och kontor. Elenor Engde med tidigare erfarenheter som entreprenör och lång erfarenhet i rollen som projektledare på Ebab med ansvar för komplexa fastighetsprojekt. Den senaste i raden av rekryteringar är Peter Kihlström som har närmare 30 års erfarenhet från avancerade och komplexa fastighetsprojekt inom såväl detaljhandel som bostäder, både som anställd och som framgångsrik egenföretagare.
- Med ett nytt och större team hoppas vi kunna utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi hoppas att våra nya medarbetares kompetens och nätverk snabbt ska bidra till nya affärer inte bara i Stockholm och Malmö utan i hela landet, säger Michael Swall, vd på Pilotage Development.
Handel Den hajpade amerikanska hamburgerkedjan Five Guys kommer till Sverige i höst – och det gör den med hjälp av en svensk tandläkare. Noel Abdayem är serieentreprenören som står bakom NCPA Capital som har fått masterfranchise-rättigheterna för hamburgerkedjan – målet är minst 20 restauranger på fem år varav hälften i Sverige. För Fastighetssverige berättar han om varför han ger sig in i restaurangbranschen, hans långa kärlek till den amerikanska kedjan och risken han tar i att etablera ännu en hamburgerkedja på en redan överhettad marknad.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.