Image

Peter Strand går vidare

KARRIÄR Peter Strand lämnar Annehems Fastigheter och tar i stället över vd-posten i Victoria Park. Tidigare vd:n Unni Åström får en ny roll som vd för dotterbolaget Victoria Park Service AB.
Publicerad den 5 November 2008

– Min uppgift blir nu att vidareutveckla och bredda affärsidén, säger Peter Strand. Vi ska fokusera på nya affärsmöjligheter, både i Sverige och internationellt.

Från i dag kommer Unni Åström som vd för dotterbolaget Victoria Park Service AB att koncentrera sig helt på marknadsföring och försäljning samt på att bygga upp servicefunktionen.

Till sensommaren 2009 börjar de boende att flytta in i de första 133 bostadsrätterna i livsstilsboendet Victoria Park vid Kalkbrottet i Limhamn i Malmö. Då öppnar också de gemensamma faciliteterna, som är själva hjärtat i konceptet.

Det som gör boendekonceptet Victoria Park så speciellt är just kombinationen av boende i bostadsrätt med hög standard och tillgången till stora gemensamma faciliteter, trädgård, närhet till vård samt rekreation, aktivitet, gemenskap och personlig service.

– Vårt koncept bygger på hög kvalitet och hög servicegrad, säger bolagets styrelseordförande Greg Dingizian. När vi nu närmar oss inflyttning vill vi stärka den organisation som tar hand om våra boende, samtidigt som vi ytterligare stärker Victoria Parks fokus på affärer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige