Image

Peab bygger om skolor i Värmland

Bygg Peab har fått i uppdrag att bygga om och till två värmländska skolor. Den totala kontraktssumman uppgår till 255 miljoner kronor.
Publicerad den 10 Mars 2011

Peab har fått uppdraget att genomföra utbyggnaden av Möckelngymnasiet i Karlskoga. Beställare är Karlskoga kommun och kontraktssumman uppgår till 185 miljoner kronor.

Skolan ingår i den nya gemensamma gymnasieskolan i Karlskoga och Degerfors. Arbetet ska påbörjas i mars 2011 och det beräknas vara klart i december 2012.

Peab ska även göra en om- och tillbyggnad av Råtorps skolområde i Karlstad. Beställare är Karlstads kommun och kontraktssumman uppgår till cirka 70 miljoner kronor. Detta uppdrag ska vara klart i juni 2013.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Många fastighetsbolag tar för lätt på sälj och uthyrning"

Bolag Under 2022 tog han steget från NCC till en tillvaro som konsult. Nu återvänder Marcus Sandahl till tillvaron som anställd när han blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. För Fastighetssverige berättar Marcus Sandahl om nya tjänsten, sin syn på Platzer, Johanna Hult Rentschs betydelse för beslutet att ansluta till bolaget, om lärdomarna från konsultverksamheten och om sista tiden med uppdraget på Hufvudstaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige