Image

Paradiset öppnar hos Pembroke

Uthyrning Den ekologiska matvarukedjan Paradiset öppnar en ny butik i Pembrokes Hästen 21 i korsningen Mäster Samuelsgatan och Regeringsgatan i Stockholm. Det blir kedjans andra varuhus i Stockholm.
Publicerad den 16 Februari 2016
Paradiset öppnar i korsningen Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan. Bild: Paradiset
Paradiset öppnar i korsningen Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan.

Butiken blir nästan 1 200 kvadratmeter stor och kommer att fokusera på framförallt färskvaror. Unikt för det nya läget är att det blir Sveriges första pop up-butik för matvaror.

- Läget kan inte bli bättre. Vi får en spännande möjlighet att visa upp Paradiset till en mycket större publik som inte prövat oss på Södermalm ännu. Med 800 parkeringsplatser tvärs över gatan blir det även lätt att göra sin veckohandling. Kombinationen av de godaste produkterna, underbar personal och produkter till rätt priser i en butiksmiljö som Sverige inte sett maken till tidigare, har gått hem hos våra gäster och det blir härligt att vi får visa upp det för fler personer, säger Johannes Cullberg, grundare och vd för Paradiset.

Pembroke Real Estate planerar att bygga om fastigheten Hästen 21, för att modernisera och öppna upp kvarteret. Till dess att beslut fattas i frågan kommer Paradiset och ett urval av aktörer fylla lokalerna och skapa en levande och modern miljö mitt i citys gamla bankkvarter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige