Image

Nytt köpcentrum byggs i Ed

HANDEL Dalslands första köpcentrum påbörjas i november. En viktig målgrupp är norrmännen – köpcentrumet ligger en halvtimmes bilresa från norska gränsen.
Publicerad den 19 Augusti 2009

I månadsskiftet oktober-november räknar man med att ta det första spadtaget till det nya köpcentrumet.

- Det är väldigt viktigt för oss om vi ska kunna vara kvar att vi får en större genomströmning av kunder och att vi blir fler som delar på marknadsföringskostnaderna, säger Sten-Åke Olsson, delägare i EM-möbler i Ed, till Dagens Handel.

Målet är att köpcentrumet ska bli ungefär 10 000 kvadratmeter stort och rymma ett femtontal butiker, varav en stor EM-möblerbutik. Bakom finanserna står både EM i Ed och det norska centrumutvecklingsbolaget Aedifico, som också ligger bakom Svinesunds köpcentrum några mil nordväst om Ed, skriver Dagens Handel.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige