Image

Nytt i Fastighetsägarnas ledning

KARRIÄR Fastighetsägarna Sverige har fått en nu kommunikationschef, en ny projektledare och en ny webbredaktör/informatör.
Publicerad den 7 Maj 2008

Irene Fällström blir ny kommunikationschef för Fastighetsägarna Sverige. Hon börjar sin tjänst den 23 juni.

Irene Fällström kommer närmast från Svenskt Näringsliv där hon har arbetat med en rad kommunikationsstrategiska frågor. År 2006 utsågs hon till Årets lobbyist för arbetet med skatteavdraget för hushållsnära tjänster som infördes i juli 2007.

Irene Fällström har tidigare arbetat inom Posten, Stadshypotek, Svenska BP samt med näringslivsfrågor inom Nacka kommun. IHR, Institutet för högre reklam och kommunikation, journalistik och samhällsplanering från förvaltningslinjen på Stockholms Universitet finns med i utbildningsbagaget.

Sofie Roy-Norelid började den 28 april som projektledare hos Fastighetsägarna Sverige. Hon kommer till en början främst att arbeta med ett projekt rörande Green Building.

Sofie Roy-Norelid kommer närmast från Regeringskansliet där hon arbetat med omvärldsanalys, verksamhetsplanering och verksamhetsuppföljning på Integrations- och Jämställdhetsdepartementet. Innan dess arbetade Sofie Roy-Norelid som forskare inom ledarskap och organisationsutveckling på Handelshögskolan i Stockholm. Hon har också forskat kring verksamhetsstyrning på Företagsekonomiska Institutionen på Stockholms universitet, där hon även disputerade 2003.

Katarina Lindvall började hos Fastighetsägarna Sverige den 5 maj och kommer att ersätta Pia Lundquist som vikarierande webbredaktör/informatör när hon går på föräldraledighet i juni. Katarina Lindvall har precis själv varit föräldraledig och dessförinnan arbetat med marknadsföring och PR på ett mobilspelsföretag.

I grunden har Katarina Lindvall en fil kand. med medie- och kommunikationsvetenskap som huvudämne och har därefter främst arbetat med information och marknadsföring samt som projektledare. Sedan mitten av 90-talet har hon på ett eller annat sätt arbetat med webben, bland annat som projektledare på webbyrå, webbredaktör och som föreläsare. De flesta företag har varit i IT-branschen, men hon har också hunnit med några år på Sveriges branschorganisation för yrkesodlare.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige