Image

Ny kommunikationschef på Wihlborgs

Bolag Margareta Lantz blir ny kommunikationschef på Wihlborgs. Hon börjar sin anställning den 1 november och efterträder informationschef Iréne Johansson som går i pension efter årsskiftet. Margareta Lantz kommer även att ingå i Wihlborgs koncernledning.
Publicerad den 14 Oktober 2015

Margareta har sedan 2005 varit kommunikationschef på Axis Communications i Lund. Tidigare har hon varit i liknande positioner på Tetra Pak och Alfa Laval.

- Det är med glädje vi välkomnar Margareta till Wihlborgs, säger Anders Jarl, vd för Wihlborgs Fastigheter. Vi passar samtidigt på att organisera om inom företaget och slår ihop informations- och marknadsavdelningarna till en kommunikationsavdelning som ansvarar för vår interna och externa kommunikation. Margareta har rätt bakgrund och erfarenhet och med sitt grundliga kunnande blir hon ett perfekt komplement till Wihlborgs.

- Det ska bli spännande att med kommunikation bidra till att ytterligare befästa Wihlborgs marknadsposition som det ledande kommersiella fastighetsbolaget i Öresundsregionen, säger Margareta. Öresundsregionen befinner sig i en expansiv fas där Wihlborgs med att förvärva, förädla och aktivt förvalta fastigheter långsiktigt och hållbart bidrar till att vidareutveckla regionen.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige