Image

Ny kommunikationschef på John Mattson

Bolag Anna Bellander är nyrekryterad kommunikationschef på John Mattson Fastighets AB.
Publicerad den 13 April 2016
Anna Bellander. Bild: John Mattsson
Anna Bellander.

Anna Bellander kommer senast från föreningen Svensk Form och ingick även i sekretariatet för den statliga utredningen Gestaltad livsmiljö, en ny politik för arkitektur, form och design.

Anna Bellander är i sin roll som kommunikationschef bland annat ansvarig för John Mattsons varumärke och strategiska kommunikation i samband med företagets pågående utvecklingsprojekt på Lidingö.

Att ha arbetat med utredningen, som i högsta grad berör politiken för såväl stadsutveckling och byggområdet som arkitektur och form, är en viktig erfarenhet som jag tar med mig och har stor nytta av på John Mattson, säger Anna Bellander. Det är en förmån att få arbeta i ett starkt företag med väl förankrade värderingar, som så målmedvetet jobbar för hållbar samhällsutveckling och goda livsmiljöer för hyresgästerna.

Larsberg har identifierats som ett viktigt område för Lidingö stads bostadsutveckling med möjlighet att bygga minst 500 bostäder de kommande åren. Parallellt pågår stamrenoveringsprojekt i bolagets 1 200 bostäder från 60-talet, säger Siv Malmgren, vd på John Mattson. John Mattsons kommunikation med såväl Lidingö stad som med boende och bostadssökande är av stor strategisk betydelse därför är vi mycket glada att ha rekryterat Anna Bellander som har gedigen kommunikationserfarenhet och en tydlig bild av vad bra livsmiljö är, säger Siv Malmgren.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Övervägande röd september – SBB återhämtade sig starkt

Lista Merparten av fastighetsbolagen fortsatte att backa på börsen under september månad, men pressade SBB gjorde en stark vändning på slutet och var ett av bolagen som ökade mest under månaden. Här presenterar Fastighetssverige en lista över bolagens prestation under årets nionde månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige