Image
Citygate.
Citygate. Bild: Skanska

Ny hyresgäst klar för Skanskas Citygate

Uthyrning Skanska Fastigheter har tecknat hyresavtal med Forestx, som arbetar med digitala lösningar för skogsindustrin, om 375 kvadratmeter kontorsyta på plan 18 i Citygate. Inflyttning sker i januari 2025.
Publicerad den 5 Juni 2024

– Vi är mycket glada över att Forestx väljer att etablera sitt kontor på våning 18 i vårt fantastiska Citygate. Deras nya lokal erbjuder en inspirerande arbetsmiljö och enastående utsikt över Göteborg där de kan fortsatta sin utveckling, säger Mats Dynevik, marknadschef på Skanska Fastigheter Göteborg.

Citygate är både WELL-certifierad och LEED Platinum-certifierad, vilket innebär att den uppfyller de högsta standarderna för hälsa och välmående samt miljövänligt byggande. Citygate erbjuder alltså en arbetsplats som främjar både människors hälsa och minska klimatavtrycket i byggandet.
– I Citygate ska vi skapa en kreativ arbetsplats där vi tillsammans kan fortsätta utveckla de bästa digitala lösningarna för den svenska och europeiska skogs- och träindustrin. Läget och all den fina service som huset erbjuder passar oss perfekt, säger Carl Barck, vd Forestx.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största transaktionerna under första halvåret

Lista Här sammanställer Fastighetssverige de största transaktionerna som gjorts på den svenska marknaden under det första halvåret 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige