Image

Ny fastighetschef till Platzer Fastigheter

KARRIÄR Platzer Fastigheter har anställt Ulrica Sjöswärd, 34, som ny fastighetschef för marknadsområde City, vilket omfattar cirka 125 000 kvadratmeter kommersiella fastigheter.
Publicerad den 21 Oktober 2008

Hon kommer närmast från tjänsten som regionchef Syd/Väst i Ica Fastigheter Sverige AB .

- Vi har fått stort gensvar från presumtiva kandidater till tjänsten som fastighetschef, vilket visar att det är många som sympatiserar med den tillväxtorienterade ambitionen från den nya ägarkonstellationen i Platzer Fastigheter. Ulrica har rätt utbildningsbakgrund och en gedigen erfarenhet från olika roller med ansvar för förvaltning och utveckling av fastigheter.
Ulricas personliga egenskaper stämmer väl överens med företagets värdegrunder.
Jag är övertygad om att Ulrica kommer att komplettera nuvarande ledningsgrupp i Platzer Fastigheter på ett bra sätt och att hon i hög grad kommer att bidra till bolagets fortsatta utveckling, säger P-G Persson, vd i Platzer Fastigheter.

- Det känns spännande och stimulerande att få möjlighet att jobba i ett företag med stark tillväxttro och duktiga medarbetare. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla Platzer Fastigheter till Göteborgs ledande fastighetsbolag, säger Ulrica Sjöswärd.

Ulrica Sjöswärd tillträder tjänsten den 1 december.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige