Image

Ny ekonomichef på Förvaltaren

Bolag Katarina Bolander Apazidis har tillträtt som ny ekonomichef på det kommunala bostadsbolaget Fastighets AB Förvaltaren.
Publicerad den 15 April 2016
Katarina Bolander Apazidis. Bild: Förvaltaren
Katarina Bolander Apazidis.

Rollen innebär att hon ansvarar för att redovisning och controlling fungerar på ett ändamålsenligt sätt. Katarina Bolander Apazidis agerar även stöd åt bolagets vd Petra K Ekström samt Förvaltarens ledning.

Katarina Bolander Apazidis sökte sig till Förvaltaren på grund av den stora ambitionen inom företaget samt att verksamheten är inriktad på tillväxtregionen Sundbyberg.

– Sundbyberg är en kommun som sticker ut i flera positiva avseenden, bland annat vad gäller den starka tillväxten i bostadsbyggandet. Jag lockades av den tydliga framåtandan inom Förvaltaren och dess organisation. En nyckelfaktor i ett starkt tillväxtskede är naturligtvis ekonomin. Jag ser fram emot att få jobba med att säkerställa att vi inom Förvaltaren lyckas kombinera en ambitiös utveckling av vår fastighetsportfölj med en fortsatt stark ekonomi, säger Katarina Bolander Apazidis.

Katarina Bolander Apazidis kommer närmast från en tjänst som koncerncontroller på Akelius Residential Property AB, där hon arbetade mellan år 2012 och 2015. Dessförinnan, 2008 till 2012, var hon Financial Controller/biträdande ekonomichef på Crédit Agricole Corporate & Investment Bank. Katarina Bolander Apazidis har även arbetat på Skolverket, Post- och telestyrelsen samt PwC.

Utbildningen inkluderar en civilekonomexamen med inriktning på redovisning, finansiering och finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm. Katarina har även läst kurser i bland annat Statsvetenskap, Affärsjuridik och Nygrekiska på Stockholms universitet.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige