Image
Martin Hagforsen.
Martin Hagforsen.

Martin Hagforsen ny affärschef på Specialfastigheter

Karriär Specialfastigheter har anställt Martin Hagforsen som affärschef. Han kommer närmast från en tjänst som key account manager vid ledningsstabens planeringsenhet på Fortifikationsverket.
Publicerad den 24 Augusti 2022

– Specialfastigheter har ett spännande fastighetsbestånd med fokus på säkerhet och flera intressanta projekt i portföljen. Jag ser fram emot att få arbeta vidare med detta och de viktiga verksamheter som bedrivs av våra hyresgäster, säger Martin Hagforsen.

– Specialfastigheter har en enorm affärsvolym och därför stärker vi upp vår marknads- och affärsavdelning med flera affärschefer, varav Martin Hagforsen är en. Han har stor erfarenhet av bland annat kundkontakter, förhandling och strategi- och affärsutveckling. Som en extra bonus kommer hans mycket goda kunskaper om säkerhetsfrågor, säger Åsa Hedenberg, vd på Specialfastigheter.

Martin Hagforsen är utbildad jurist med affärsjuridik som specialitet. Han började nu i augusti sin anställning vid företaget.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastator-toppen om krisbolagets utsatta läge

Bolag Med ett Fastator som redovisar minskat substansvärde, minskande omsättning och en ökande rörelseförlust har styrelseledamoten och tillförordnade vd:n Björn Rosengren inga svårigheter att hålla sig för skratt. Fastighetssverige fångade upp honom för att få hans syn på bolagets framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige