Image

Malmö Cityfastigheter rekryterar ny vd

Karriär Malmö Cityfastigheter rekryterar en ny vd från Ikano Bostad. Jan Johansson kvarstår i bolaget som styrelseledamot.
Publicerad den 27 Augusti 2018
Christian Dahlman Bild: Ikano
Christian Dahlman

Vid årsskiftet tar Christian Dahlman över rodret som vd för Malmö Cityfastigheter. Dahlman kommer senast från Ikano bostad och kommer fortsätta arbetet med att utveckla och expandera Malmö Cityfastigheters bestånd.

Christian Dahlman har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, bland annat som affärsområdeschef på Ikano Bostad och regionchef på Peab.

När han tillträder vid årsskiftet fortsätter arbetet med att utveckla bolagets befintliga fastigheter och att öka beståndet.

– Malmö Cityfastigheter är ett spännande fastighetsbolag som sätter hyresgästernas trivsel främst. Jag ser fram emot att utveckla bolaget genom att förvalta dess kultur, men också att låta oss expandera ytterligare. Vår strategi är att bli ännu större, säger Christian Dahlman, tillträdande vd för Malmö Cityfastigheter.

Jan Johansson lämnar dock inte Malmö Cityfastigheter helt och hållet, utan kommer fortsätta arbetet med fastighetsbolaget som styrelseledamot.

– Malmö Cityfastigheter ligger mig varmt om hjärtat, så det känns roligt att fortsätta vår resa i rollen som aktiv styrelseledamot och rådgivare. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Christian. Vi har ett förflutet som kollegor på Peab och jag vet av erfarenhet att han är en otroligt kompetent person, säger Jan Johansson, nuvarande vd för Malmö Cityfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige