Image

Lennhammer lämnar Stronghold av privata skäl

BOLAG Stefan Lennhammer har varit vd på Stronghold Invest sedan i september 2006. Men nu lämnar han bolaget. Oklart varför, dock framgår det att det är privata skäl som ligger bakom.
Publicerad den 27 Januari 2009

Urban Edenström, Strongholds grundare, huvudägare och koncernchef tar nu över som tillförordnad vd.

Styrelsen i Stronghold Invest och Stefan Lennhammer har gemensamt beslutat att Stefan Lennhammer av privata skäl skall lämna sitt uppdrag som vd för bolaget.

Styrelsen meddelar samtidigt att Stronghold Invest, som äger Newsec, Datscha och Niam, trots försämrade marknadsläge fortfarande står stark och tar marknadsandelar.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige