Image

Krook & Tjäder satsar på kontor

Karriär Lisa Karlsson, arkitekt på Krook & Tjäder, har tillträtt som kompetensområdesansvarig för kontor. Hon får uppdraget att utveckla området i nära samarbete med företagets arkitekter och inredningsarkitekter.
Publicerad den 13 Juni 2018
Lisa Karlsson. Bild: Marie Hidvi
Lisa Karlsson.

Med över tio års erfarenhet av kontorsuppdrag kommer Lisa Karlsson att driva arbetet med ett tydligt fokus på flexibla lösningar och hållbart byggande över tid.

– Jag är stolt över förtroendet och ser fram mot att tillsammans med mina kollegor utveckla vårt erbjudande inom sektorn kontor. Vi tillbringar en stor del av vår tid på arbetsplatsen, vilket innebär att vi arkitekter jobbar med människors vardag. Det gör att vi måste ha god kännedom om människans beteende och behov, olika typer av arbetssätt och hur arbetsplatsen kommer att se ut i framtiden. Tillsammans har vi på Krook & Tjäder en gedigen kunskap, vilket ger en stabil grund att arbeta kreativt och nytänkande utifrån, säger hon.

Lisa Karlsson tillträdde som ansvarig inom kontor under våren och kommer att vara stationerad i Göteborg men med ett koncernövergripande uppdrag.

– Lisa är en stor tillgång och vi är glada över att ha henne i rollen som kompetensområdesansvarig för kontor. Hon har stor erfarenhet och kännedom om företaget. På Krook & Tjäder arbetar vi i team och Lisas uppdrag kommer bland annat vara att kartlägga koncernens samlade kompetens för att utveckla våra team och uppdrag ytterligare, säger Johan von Wachenfeldt, koncern-vd på Krook & Tjäder.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Krook & Tjäder är ett av Sveriges största arkitektkontor och en tongivande aktör i byggandet av staden. Vår kunskap sträcker sig genom hela kedjan i byggprocessen. Vi kan stadsbyggnad, arkitektur, landskap och inredning till produktdesign. Det skapar helhetssyn, verkshöjd och trygghet i genomförandet. Framför allt möjliggör vårt arbetssätt korta ledtider. Vår kompetens innefattar kreativ gestaltning med tydlig koppling till hållbarhet och beständigt byggande och en fastighetsekonomisk insikt och förståelse. Vi börjar med detaljplanen och fullbordar uppdraget med att rita byg...

Läs mer om Arkitekterna Krook & Tjäder AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige