Image

Kramfors kommun säljer

TRANSAKTIONER Kramfors kommun säljer två fastigheter för 46 miljoner kronor. Köpare är det nybildade fastighetsbolaget Kramfast AB i Kramfors, som ägs av Norrlandspojkarna samt de kommunala bolagen Krambo Bostads AB och Kramfors Industri AB.
Publicerad den 12 September 2008

Fastigheterna är Folksamhuset i Frånö en fastighet på Vallen som bland annat inrymmer Studiecentrum, skriver Allehanda.se.

Kommunfullmäktige beslutade 23 juni att godkänna förslaget om att bilda det nya bolaget vars uppgift bland annat är att utveckla, förädla och bebygga de fastigheter som har utvecklingspotential samt att bidra till utveckling av handeln.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige