Image

MIKE Kommersiella Fastigheter

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Vi samlar kunskap, kompetens och expertis inom lokalförmedling och transaktionsrådgivning under samma tak, och vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Med samma höga engagemang för både större och mindre affärer är MIKE din smarta, professionella fastighetsrådgivare – hela vägen till en bättre fastighetsaffär.

Transaktionsrådgivning
Vi har gedigen erfarenhet av bolags- och fastighetsaffärer. Rätt kunskap och god lokalkännedom är skillnaden mellan att bara sälja en fastighet och att faktiskt göra en bra affär. I vår tjänst Transaktionsrådgivning ingår i varje uppdrag en grundlig marknadsanalys. Med detta som grund kan varje fastighets potential framhävas från rätt perspektiv och därmed kan värdet på transaktionen optimeras. För oss på MIKE är det en självklarhet att vara med våra kunder genom hela processen. Vi är dina ögon och öron och guidar dig genom transaktionen med full transparens i varje steg.

Lokalförmedling & Lokaluthyrning
För oss på MIKE är varje förmedlingsuppdrag unikt och målet är att snabbt, effektivt och smidigt lösa kundens behov av att hyra eller hyra ut lokal. Varje uppdrag bygger på vårt engagemang, affärsmässighet och kompetens och vår erfarenhet blir din största tillgång. MIKE är din professionella partner inom lokalförmedling, för bättre matchningar och ökad affärsnytta.

Sökuppdrag
Vi är experter på tjänsten Sökuppdrag och oavsett vad du letar efter, dina avkastningskrav, riskprofil och avsikt med förvärvet så kan vi presentera investeringsobjekt mot bakgrund av dina krav, behov och önskemål. Vi lyfter ditt förvärv från chansning till chans. Självklart ingår fullständig objektanalys ur miljö-, teknisk och finansiella aspekter i varje uppdrag och vi medverkar genom hela processen.


Kontakta oss så bygger vi affärsnytta och lönsamhet i dina framtida fastighetsaffärer.

Skrivet om MIKE Kommersiella Fastigheter

Egnahemsbolaget köper i Gårdsten.

Egnahemsbolaget köper byggrätt i Gårdsten

Transaktioner Egnahemsbolaget köper en byggrätt om 4 350 kvadratmeter, avsedd för bostäder, med en markareal om 3 039 kvadratmeter.


Almgrens Fastighets AB har köpt en fastighet i centrala Göteborg inom vallgraven från en privat säljare.

Fastighet såld inom vallgraven i Göteborg

Transaktioner Almgrens Fastigheter har köpt en fastighet i centrala Göteborg inom vallgraven av en privat säljare. MIKE Kommersiella Fastigheter var transaktionsrådgivare i affären.


Jonas Berglund, vd för Mike Kommersiella Fastigheter.

Mike Kommersiella Fastigheter samlar erbjudandet under samma tak

Bolag Den 19 maj 2022 sjösätts en finkalibrerad version av Mike Kommersiella Fastigheter. Resultatet innefattar bland annat ett tydligare, bredare erbjudande med skräddarsydda, kundnära tjänster och en helt ny varumärkeskostym. Det höga engagemang som alltid präglat verksamheten växer ytterligare när lokalförmedling och transaktionsrådgivning samlas under samma tak.


Mike förmedlade affären i Köpenhamn.

Heimstaden köper för 250 miljoner i Köpenhamn

Transaktioner Heimstaden köper sex fastigheter av Bröderna Samuelsson Invest AB.


Plusfastigheter säljer till EQT Exceter.

EQT köper i Kärra

Transaktioner Plusfastigheter säljer tre industrifastigheter i Kärra, Göteborg, till EQT Exceter via Svenska Verksamhetsfastigheter.


David Aspnor ansluter till Mike Kommersiella Fastigheter.

Mike Kommersiella Fastigheter växer inom uthyrning

Karriär Mike Kommersiella Fastigheter växer med ytterligare en medarbetare inom lokalförmedling genom att David Aspnor ansluter till bolaget.


Mike växer och satsar på förmedling av lokaler.

Mike växer med nytt affärsområde och ny kompetens

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter satsar på förmedling av kommersiella lokaler, under namnet Mike Kommersiella Lokaler.


Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg.

Coeli gör sitt första köp i Göteborg

Transaktioner Coeli gör sitt första förvärv i Göteborg, 25 000 kvadratmeter exploateringsyta i Gamlestaden.


Mike förstärker med transaktionsrådgivare

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter rekryterar Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare.


Swedbank-kvartett startar nytt bolag

Bolag Personerna som tidigare drivit Swedbank Kommersiella Fastigheter i västra Sverige sedan 2006 etablerar nu bolaget Mike Kommersiella Fastigheter. "Ska kunna vara friare och lite personligare".


KontaktUppgifter

MIKE Kommersiella Fastigheter

Adress
Krokslätts Fabriker, 431 37 Mölndal

KONTAKT
Jonas Berglund
076-770 80 99

jonas.berglund@mikefastigheter.se

Branschkategorier