Image
Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg.
Coeli köper i Gamlestaden, Göteborg. Bild: Mike Kommersiella

Coeli gör sitt första köp i Göteborg

Transaktioner Coeli gör sitt första förvärv i Göteborg, 25 000 kvadratmeter exploateringsyta i Gamlestaden.
Publicerad den 4 Juli 2019

Coeli köper fastigheten Gamlestaden 740:127. Säljare JH Fastigheter AB som har haft Mike Kommersiella Fastigheter som rådgivare.

– Det känns extra roligt att få förmedla Coelis första förvärv i Göteborg. Intresset kring fastigheten har varit stort och både lokala och rikstäckande fastighetsutvecklare har visat intresse. Fastigheten ligger i den expansiva stadsdelen Gamlestaden och kommer på sikt att rivas för att ge plats åt nya kontor och bostäder, säger Fredrik Wistrand, transaktionsrådgivare på Mike Kommersiella Fastigheter.

– Det känns tryggt att lämna över det fortsatta detaljplanearbetet till Coeli jag är övertygad om att de kommer förvalta det väl. Jag vill passa på att tacka Mike Kommersiella fastigheter för en professionell process under hela affären och önska Coeli ett stort lycka till, säger Jonas Hagman, JH Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Vi samlar kunskap, kompetens och expertis inom lokalförmedling och transaktionsrådgivning under samma tak, och vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Med samma höga engagemang för både större och mindre affärer är MIKE din smarta, professionella fastighetsrådgivare – hela vägen till en bättre fasti...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige