Image
Jacob Karlsson, vd för K-Fastigheter och styrelseledamot i SLP.
Jacob Karlsson, vd för K-Fastigheter och styrelseledamot i SLP. Bild: Axel Ohlsson

K-Fastigheters vd minskar innehavet i SLP

Transaktioner Jacob Karlsson har under dagen rapporterat tre insynsaffärer logistikfastighetsbolaget SLP, Swedish Logistic Property där han är styrelseledamot.
Publicerad den 3 November 2023

K-Fastigheters vd och storägare Jacob Karlsson har sålt 320.000 B-aktier i SLP, Swedish Logistic Property där han sitter som styrelseledamot, för drygt 8,2 miljoner kronor.

Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Aktieförsäljningarna gjordes i flera transaktioner den 31 oktober och den 1 november till kurser om 25:75 kronor och 25:85 kronor.

Före ovanstående transaktioner uppgick Jacob Karlssons ägande i SLP till närmare 1,3 miljoner A-aktier och 4,5 miljoner B-aktier, motsvarande 3,2 procent av kapitalet och 2,7 procent av rösterna i bolaget, enligt ägardatatjänsten Holdings.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserien del 4: Från ruinens brant till lyckad rekonstruktion

Bolag Ett turbulent år. Så kan man sammanfatta året mellan 2019 till 2020 för Real Holding. Men de lyckades vända på skutan trots att rekonstruktionen tog mer än ett år att genomföra. Det läser du här mer om i Fastighetssveriges fjärde del i artikelserien om konkurser och rekonstruktioner vi minns.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige