Image
Croisette har skapat en hemförsäkringslösning åt K-Fastigheters hyresgäster.
Croisette har skapat en hemförsäkringslösning åt K-Fastigheters hyresgäster. Bild: Croisette

K-Fastigheter och Croisette skapar unik hemförsäkringslösning

Bolag Croisette och K-Fastigheter skapar "Boendeförsäkring för Hyresgäster".
Publicerad den 26 Januari 2022

Hemförsäkringslösningen som Croisette tagit fram och erbjuder K-Fastigheters hyresgäster, nås via en kundspecifik hemsida, där hyresgästen själv fyller i sina uppgifter för att räkna fram premie och teckna sin hemförsäkring. Upplägget gör att Fastighetsägaren enkelt kan erbjuda sina hyresgäster trygghet genom en omfattande hemförsäkring.

– Vi tackar för K-Fastigheter för uppdraget och förtroendet. Vi tackar också Eir Försäkring för det fina samarbetet i samband med framtagandet av den här lösningen, säger Jenny Ulriksson, Head of Insurance Advisory, Croisette Real Estate Partner.

– Att äntligen kunna vara bryggan till fastighetsägarna för att skapa en friktionsfri helhetslösning när det gäller försäkring känns fantastiskt. Detta är verkligen något som samtliga bostadsfastighetsägare borde överväga, säger Per Svensson, CEO & Founder, Croisette Real Estate Partner.

– För oss på K-Fastigheter är det viktigt att våra hyresgäster är trygga i sina hem och att vi som fastighetsägare kan erbjuda tjänster för ett långsiktigt mervärde. Vi vet att många vill ha enkla och bra lösningar till en rimlig kostnad och därför är vi glada att nu via ett samarbete med Croisette som förmedlare, kunna erbjuda en boendeförsäkring anpassad utifrån de behov vi identifierat. Boendeförsäkringen är en viktig del i de kringtjänster vi tar fram för att våra hyresgäster ska uppleva att våra helhetslösningar förenklar deras boende och därmed trygghet, säger Martin Johannesson, chef för affärsområde Förvaltning på K-Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Unik lista: Så mycket elstöd har betalats ut till bygg- och fastighetssektorn

Lista Under de första tre dagarna sedan det att ansökan om elstöd till företag öppnade har över 17 000 företag sökt elstöd och Skatteverket har betalat ut drygt 1,9 miljarder kronor. Över 5 000 av företagen som sökt hör till bygg- och fastighetsverksamhet, det kan Fastighetssverige visa med hjälp av unik statistik över de ansökningar som hittills har beviljats och betalats ut.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige