Villa Wera är en restaurang och mötesplats som serverar såväl frukost som vällagad lunch och för den som vill ta med sig något hem till kvällen finns en deli.
- Intresset för mat har ökat generellt och högre krav ställs nu än vad det gjorde tidigare. Vi är stolta att vi, i och med satsningen på Villa Wera, tillför något nytt i Solna strand, något mer än en traditionell lunchrestaurang. I trevlig atmosfär kan man ses en stund efter jobbet eller ta en paus under dagen och hämta energi, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.
Bakom det nya restaurangkonceptet står tre inom restaurangbranschen väletablerade personer: Andreas Hedlund, bland annat utsedd till Årets Kock 2002 och vid flera tillfällen ansvarig för Nobelmiddagen, Johan Lundström, tidigare kock på bland annat svenska ambassaden i Paris och Bon Lloc samt Jenny Härstam Hedlund, utbildad sommelier och tidigare restaurangchef på Vassa Eggen och Ulla Winbladh.
Restaurangen har fått namnet Villa Wera efter den villa som låg på fastigheten innan nuvarande bebyggelse uppfördes 1970.
Presenteras av WeOffice
Presenteras av Pattern Geographic
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.