Bakom det nya restaurangkonceptet står tre inom restaurangbranschen väletablerade personer: Andreas Hedlund, bland annat utsedd till Årets Kock 2002 och vid flera tillfällen ansvarig för Nobelmiddagen, Johan Lundström, tidigare kock på bland annat svenska ambassaden i Paris och Bon Lloc samt Jenny Härstam Hedlund, utbildad sommelier och tidigare restaurangchef på Vassa Eggen och Ulla Winbladh.
- Vi vill att alla ska känna sig välkomna och personligt mottagna. Besöket handlar om mer än god och vällagad mat, restaurangen blir en mötesplats där gästerna kan ta en paus från jobbet och hämta energi, säger Jenny Härstam Hedlund.
Restaurangen får namnet Villa Wera efter den villa som låg på fastigheten innan nuvarande bebyggelse uppfördes 1970.
Den ny restaurangoperatören tar över verksamheten på Vretenvägen 13 i Solna strand från och med 1 juni 2015.
- Att företag har högre krav än tidigare tror vi bland annat beror på att de företag som tidigare suttit i innerstan, och nu flyttat utanför, har tagit med sig sina vanor och önskemål. Man är van att kunna välja och att inte kompromissa med kvaliteten. Inte konstigt alls, vem vill inte äta vällagad mat i trevliga miljöer med god service?”, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.
Presenteras av Pattern Geographic
Presenteras av WeOffice
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.