Image
Villa Boulevard.
Villa Boulevard. Bild: DAVID SCHMIDT PIXPROVIDER AB

Hemsö tecknar hyresavtal med Kristianstads kommun

Uthyrning Hemsö och Kristianstads kommun har ingått ett 13-årigt hyresavtal om 3 900 kvadratmeter för äldreboendet Villa Boulevard i Kristianstad.
Publicerad den 8 April 2024

Äldreboendet färdigställdes 2020 med Vardaga som hyresgäst. Nu tar Kristianstads kommun över hyresavtalet.
– Behovet av äldreomsorg växer med en ökande andel äldre i befolkningen. Vi ser fram emot fortsatt samarbete med kommunen och att de verksamhetsanpassade lokalerna kommer till användning, säger Max Alsborn, regionchef Syd på Hemsö.

Villa Boulevard är ett modernt äldreboende med 60 platser fördelade på sex avdelningar. Det har ett centralt läge i Kristianstad med Centralsjukhuset som granne.
– Vår uppgift är att erbjuda bästa möjliga stöd till kristianstadsborna. I dagsläget klarar kommunen att bistå med de äldreboendeplatser som efterfrågas, men vi närmar oss gränsen. Inom några år behövs ytterligare platser och nu har vi möjlighet att vara flexibla och öppna upp i den takt som möter efterfrågan, säger Michael Anefur (KD), ordförande i kommunens omsorgsnämnd.

Kommunen tillträder fastigheten 9 april.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige