Image

Hemsö rekryterar från Peab

Karriär Hemsö har anställt Karin Månsson, som kommer att arbeta med projektutveckling och förvaltning inom region Syd. Hon kommer närmast från Peab.
Publicerad den 6 Maj 2014

Karin Månsson kommer närmast från Peab Sverige AB där hon var ansvarig för utvecklingen av Varvsstaden i Västra Hamnen från ett industriområde till en blandad stadsbebyggelse.

- Det känns mycket bra att vi har kunnat rekrytera Karin Månsson till oss på Hemsö. Hon har lång erfarenhet av fastighets- och projektutveckling av både stadsbyggnadsområden och av projekt för kommersiella fastigheter och bostäder. Jag är övertygad om att Karins gedigna kunskap och fleråriga erfarenhet kommer att bidra på ett mycket bra sätt till Hemsös framtida utveckling, säger Fredrik Alvarsson, regionchef Syd på Hemsö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige