Image

Helsingborgshem väljer Vitec

AFFÄRER Helsingborgshem har valt Vitec som leverantör av ett nytt energiledningssystem. Det nya systemet skall effektivisera energianvändningen och minska emissionerna av miljöpåverkande växthusgaser.
Publicerad den 23 December 2008

- Vi har funnit att Vitecs energiledningssystem ger oss det bästa systemstödet för vårt energi- och miljöarbete. Med en bra uppföljning av vår energianvändning och ett effektivt energiledningssystem kan vi sänka våra energikostnader, minska vår miljöpåverkan och bidra till en bättre miljö, säger John Nielsen, Teknisk Chef på Helsingborgshem.

- Vi är mycket glada över att Helsingborgshem väljer att samarbeta med Vitec runt energi- och miljöfrågorna. Energiledning är ett område som vi fokuserar på och det är därför mycket tillfredsställande att få göra den här affären och få Helsingborgshems förtroende. Vi upplever idag ett stort intresse på marknaden för våra produkter för energiledning, säger Tommy Hallberg, vd för Vitec Fastighetssystem.

Helsingborgshem är det kommunala bostadsbolaget i Helsingborgs stad. Företaget förvaltar cirka 12 000 lägenheter och 900 lokaler och har en nettoomsättning på cirka 750 miljoner kronor.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige