Image

Här är konsulten som planerar att anställa

PERSONAL NAI Svefa planerar att rekrytera mellan 10 och 20 personer det närmaste året. - Lågkonjunkturen innebär faktiskt inte bara bekymmer. Den innebär också möjligheter som vi är intresserade av att gripa, säger Lennart Weiss, vd för NAI Svefa, till Fastighetssverige.
Publicerad den 7 November 2008

Medan flera andra konsulter bantar sin personalstyrka siktar NAI Svefa på att växa.

- Tre områden där vi kommer att fortsätta växa är \″fastighetsrätt\″ och den offentliga sidan där vi redan idag har en stark marknadsposition, värdering/analys där vi ser en ökad efterfrågan och där vi har en betydande kompetens samt transaktionssidan där vi just nu blöder, som alla andra, men vi har för avsikt att fortsätta satsa med sikte på att ta position som ett av de ledande transaktionsföretagen, säger Lennart Weiss.

- Rekryteringen av Mikael Holmström var den första markeringen av den avsikten. Under vintern kommer vi att göra ytterligare några nyckelrekryteringar i linje med den strategi som vi just nu filar på.

- Totalt sett räknar vi med att rekrytera mellan 10 och 20, kanske fler, kvalificerade mäklare, fastighetsanalytiker, ekonomer, lantmätare med mera under de kommande tolv månaderna. Siktet är inriktat på fortsatt tillväxt under de kommande tre åren.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige