Image

"Vi kommer anställa inom alla verksamhetsgrenar"

KARRIÄR NAI Svefa fortsätter att gå mot strömmen i en krisande bransch och förstärker nu på värderingssidan med två fastighetsanalytiker, Katrine Åberg och Maria Öberg. - Vi kommer att anställa personal inom alla våra verksamhetsgrenar, säger koncernchef Lennart Weiss.
Publicerad den 5 December 2008

Katrine Åberg kommer närmast från Newsec Asset Management AB där hon varit kontraktsförvaltare och bland annat ansvarat för hyresgästerna i Globen City. Hon är lantmätare från KTH med inriktning fastighetsekonomi.

Maria Öberg har gått samhällsbyggnadsprogrammet på KTH med inriktning mot bygg- och fastighetsekonomi. Hon har nyligen avslutat sitt examensarbete, vilket behandlar de privatekonomiska skillnaderna mellan ägarlägenheter och bostadsrätter.

Maria Öberg kommer att arbeta på Stockholmskontoret och Katrine Åberg på Gävlekontoret.

– Katrine har tio års gedigen yrkeserfarenhet och hennes kunskaper om förvaltning kommer att bli en stor tillgång för oss, säger Jonas Åkerberg, affärschef Värdering & Analys, Stockholm. Att Maria är framåt och ambitiös vet vi redan, då hon bland annat gjort sitt examensarbete på NAI Svefa.

Enligt koncernchefen Lennart Weiss fortsätter NAI Svefas framtidssatsning.
– Vi märker en ökad efterfrågan på de flesta av våra tjänster och orderläget är trots de svåra tiderna mycket gott. Vi kommer att anställa personal inom alla våra verksamhetsgrenar. Under året har vi gjort flera strategiska rekryteringar av kvalificerade medarbetare i hela landet, ett led i att fortsätta stärka vår position på de lokala marknaderna. I Gävle och Dalarna har vi så hög beläggning att en förstärkning är motiverad, säger Weiss.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige