Image
Diös fastighet, Orion 8, i centrala Skellefteå.
Diös fastighet, Orion 8, i centrala Skellefteå. Bild: Diös

Hantverkspizzeria till Diös i centrala Skellefteå

Uthyrning Restaurang Hantverket flyttar in hos Diös på Kanalgatan i centrala Skellefteå. Lokalerna anpassas med återbrukad inredning och öppnar i maj 2024.
Publicerad den 21 November 2023

– Hantverkets nisch är unik och både särskiljer sig från och kompletterar Skellefteås övriga restaurangscen på ett hållbart, medvetet och spännande sätt. Vi ser fram emot att välkomna dem till sina nya lokaler i maj och att njuta av god mat och dryck på en av stans bästa restaurangadresser, säger Jenny Forssell, kommersiell förvaltare, Diös Skellefteå.

– Skellefteå växer verkligen så det knakar nu och staden utvecklas, med nyinflyttade och besökare från både när och fjärran. Tanken med Hantverkets koncept är att fånga upp det genuina och lokala i våra pizzor, smårätter och dryckesval samtidigt som vi tar fasta på de senaste internationella trenderna inom mathantverk. Tillsammans med Diös utvecklar vi den perfekta lokalen för vårt restaurangkoncept, säger Abbas Azemi, krögare Hantverket.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige