Image
Familjebostäders vd går till Higab.
Familjebostäders vd går till Higab. Bild: Carolina Seybold

Han blir ny vd för Higab

Bolag Per-Henrik Hartmann blir ny vd för Higab. Han arbetar sedan 2012 som vd för Familjebostäder, ett bostadsbolag som är helägt av Göteborgs stad. Han har en lång bakgrund i ledande befattningar inom bostäder och kommersiella lokaler, samt erfarenhet av stads- och samhällsutveckling i Göteborg.
Publicerad den 18 Juni 2020

– Det är med glädje och nyfikenhet jag tar mig an uppgiften som vd för Higab. Det innebär ett stort ansvar att förvalta flera av Göteborgs mest omtalade fastigheter, viktiga för stadens invånare, kulturliv, näringsidkare och besökare. Tillsammans med styrelse och medarbetare ser jag fram emot att skapa nytta för ägare och samhälle, säger Per-Henrik Hartmann.
– Vi är mycket glada att få Per-Henrik Hartmann som ny vd i Higab och stadens lokalkluster, där Älvstranden Utveckling samt Parkeringsbolaget ingår. Han har mycket bred och lång erfarenhet inom framförallt fastighets- och stadsutveckling och kommer med sin kompetens att göra stor nytta för både bolaget och göteborgarna, säger Anders Sundberg, styrelseordförande i Higab.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige