Image
Frentab Fastigheter säljer två fastigheter i Täby.
Frentab Fastigheter säljer två fastigheter i Täby. Bild: Frentab Fastigheter

Frentab Fastigheter säljer dubbelt i Arninge

Transaktioner Fretab Fastigheter säljer två fastigheter i Arninge, i norra Stockholm.
Publicerad den 22 Maj 2024

Fastigheterna som Frentab Fastigheter säljer är Täby Passaren 4 och Täby Passaren 5.
– Under åtta månaders innehavstid har vi hunnit med att teckna fyra nya hyresavtal. På Passaren 5 har vi asfalterat marken, bytt till ett energieffektivare uppvärmningssystem, nya eldragningar och ny fasad. Vi har skapat ett stabilt kassaflöde med hjälp av fina hyresgäster och kommit en bra bit på vägen med vår affärsplan för respektive fastighet men köparen tar vid och fortsätter den förädling vi har påbörjat, säger Joakim Hofsten, grundare och delägare på Frentab Fastigheter.
– Det passar bra för oss att sälja nu vilket ger oss en starkare förvärvskassa då vi har en stark pipeline med nya affärer vi vill göra innan semestern, säger Kristoffer Lidbrandt, grundare och delägare på Frentab Fastigheter.

Skierfe Advokatfirma har varit säljarens juridiska rådgivare och Tango har varit säljrådgivare i affären. Köparen har valt att inte vara offentlig.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Skierfe Advokatfirma på Branschguiden

Skierfe är en specialistbyrå med tydlig inriktning mot fastighetsbranschen. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetens hela livscykel avseende såväl finansiering och förvärv, som förvaltning, utveckling och försäljning.

Våra klienter består av svenska och utländska fastighetsbolag, fonder, investerare och fastighetsutvecklare. Med ambitionen att arbeta som ett sammansvetsat team där varje jurist har full förståelse för samtliga våra klienters verksamhet värderar vi långsiktiga klientrelationer. Vi överväger därför noga möjligheten att upprätthålla hög kvalitet och ...

Läs mer om Skierfe Advokatfirma på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige