Image
Frentab Fastigheter köper i Erikslunds industriområde.

Frentab Fastigheter fortsätter förvärva

Transaktioner Frentab Fastigheter fortsätter att expandera genom sitt senaste förvärv av ytterligare en fastighet belägen i Eriksbergs industriområde, sydväst om Stockholm.


Frentab Fastigheter säljer två fastigheter i Täby.

Frentab Fastigheter säljer dubbelt i Arninge

Transaktioner Fretab Fastigheter säljer två fastigheter i Arninge, i norra Stockholm.


Frentab Fastigheter hyr ut i Täby.

Frentab Fastigheter hyr ut i Arninge

Uthyrning Frentab Fastigheter hyr ut till Ramudden.


Frentab Fastigheter köper i Täby.

Frentab Fastigheter förvärvar två industrifastigheter i Täby

Transaktioner Frentab Fastigheter utökar sin portfölj genom förvärv av två strategiskt belägna industrifastigheter i Arninge, Täby, av KCM Properties.


Frentab Fastigheter köper i Botkyrka.

Första förvärvet för Frentab Fastigheter

Transaktioner Nystartade Frentab Fastigheter gör sitt första förvärv genom ett köp i Botkyrka.


Frentab Fastigheter lanseras

Bolag Frentab AB startar tillsammans med Joakim Hofsten och Kristoffer Lidbrandt bolaget Frentab Fastigheter AB, en verksamhet som kommer att fokusera på utveckling och förädling av kommersiella fastigheter i Storstockholm och Mälardalen.


Kristoffer Lidbrandt och Joakim Hofsten startar Frentab Fastigheter tillsammans med Frentab.

Rutinerad duo gör nysatsning tillsammans med Frentab: "Vi är redo om affären är rätt"

Bolag En ny fastighetssatsning är inledd. Tillsammans med Frentab ska den erfarna duon Kristoffer Lidbrandt och Joakim Hofsten bygga upp Frentab Fastigheter. För Fastighetssverige berättar man om satsningen, varför man vill ha Frentab som partner, var man letar affärer, vilken typ av fastigheter man vill köpa, vilket prisspann man letar i och om möjligheterna till JV-samarbeten.


Active Fastighet och Frentab säljer till Green Storage

Transaktioner Active Fastighet och Frentab äger tillsammans via JV en fastighet om cirka 15 000 kvadratmeter på Ekobacken, Värmdö. Green Storage förvärvar via avstyckning mark för etablering av cirka 7 000 kvadratmeter storage.


Mikael Wallner, vd för Active Fastighet AB.

Thorengruppen hyr 1 600 kvadratmeter hos Active Fastighet och Frentab i Skellefteå

Uthyrning Active Fastighet och Frentab som i JV äger Fastigheten Kontoret 2 på Risbergsgatan 4, Skellefteå, gör ytterligare en uthyrning. Hyresgäst är Thorengruppen som nu etablerar utbildningsverksamhet i Hedensbyns Företagspark i Skellefteå, bara några kilometer från Northvolts batterifabrik.


Magnus Andersson

Aros köper utvecklingsprojekt i Huddinge

Transaktioner Aros Bostadsutveckling AB fortsätter sin tillväxtresa och förvärvar sex fastigheter i Snättringe genom ett JV med Frentab. Bostadsprojektet är Aros Bostads första projekt i Huddinge kommun. Ambitionen är att redan 2021 påbörja produktionen av ett nytt bostadsområde med totalt 160 bostadsrätter, fördelade på flerbostadshus och radhus.