Image

Första hyresgästen klar i nya Caroli

UTHYRNING Som första hyresgäst har Ica Malmborgs skrivit på för att bli en del av det nya kvarteret Caroli. Redan i dag är Malmborgs en av de största hyresgästerna i kvarteret - och nu blir butiken ännu större.
Publicerad den 19 Oktober 2010

Butiksytan utökas därmed från dagens 1 950 kvadratmeter till 2 300 kvadratmeter. Under 2011 ska det nya Ica Malmborgs stå färdigt. Det är också den första av flera etapper i förvandlingen av själva köpcentrat och hela kvarteret.

- Det känns jättebra att ha med Malmborgs på resan mot det nya kvartere. Malmborgs är redan i dag en fantastisk livsmedelsbutik mitt i Malmös innerstad och har precis den profil som vi vill ha i kvarteret, säger Mattias Svensson, regionchef på Profi Fastigheter som äger kvarteret Caroli.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige