Image

Profi hyr ut i Caroli

Uthyrning Profi tecknar ytterligare ett hyresavtal i kvarteret Caroli i Malmö. Woods Wardrobe hyr 1 200 kvadratmeter i ett plan för etablering av en varumärkesbutik inom mode och lifestyle.
Publicerad den 7 Mars 2013

- Etableringen ligger helt i linje med vår strategi för Caroli att attrahera butiks- och restaurangkoncept som är unika för Malmö tillsammans med etablerade hyresgäster som Ica, H&M och Lindex, säger Magnus Ungmark, regionchef på Profi.

Butiken i Malmö blir ett helt nytt koncept som utvecklats av Woods Wardrobe, där varumärken exponeras i sin rätta miljö med varumärkets egen profilerade inredning. Exempel på varumärken är Hackett, Ben Sherman, Henri Lloyd, Colmar, Pelle P, Morris, Colmar, Replay, RM Williams och Hunter.

Med etableringen i Malmö, som är ett led i bolagets detaljhandelsstrategi, kommer Woods Wardrobe representera ett stort antal ledande varumärken inom dam, herr och sportmode.

- Vi vill skapa en för Malmö unik livsstilsbutik med brett sortiment av profilerade varumärken inom mode och klädsel för jakt och ridning. Vi lägger stor kraft på butiksupplevelsen i form av interiör och evenemang, säger Lennart Skogh, vd för Woods Wardrobe.

- Vi ser att Malmö är en vit fläck för många starka varumärken vilket innebär att vi kommer förse marknaden med många spännande nyheter, säger Lennart Skogh.

Profi genomför en total ombyggnation av kvarteret Caroli och kommer under hösten 2013 öppna den sista av tre etapper i det 16 000 kvadratmeter stora handelskvarteret. Sedan tidigare har bland annat Ica Malmborgs, Vapiano och ett större mat-torg med sju olika koncept öppnat.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige