Image
Cecilia Jonkvist blir ny uthyrningschef på Eurocommercial Sverige.
Cecilia Jonkvist blir ny uthyrningschef på Eurocommercial Sverige. Bild: Eurocommercial

Eurocommercial utser ny uthyrningschef – Appelsved lämnar för Stendörren

Bolag Cecilia Jonkvist ny Head of Leasing för Eurocommercial Sverige. Hon efterträder Alexander Appelsved som lämnar Eurocommercial för Stendörren.
Publicerad den 12 Januari 2022

Cecilia Jonkvist, tidigare Asset and Leasing Manager, har utsetts till ny Head of Leasing på Eurocommercial i Sverige. Cecilia har varit anställd på bolaget sedan 2019 och efterträder Alexander Appelsved som lämnar Eurocommercial för att ta en tjänst hos Stendörren Fastigheter.
– Vi tackar Alexander för det arbete han bidragit med under de senaste åren där Eurocommercial vidhållit branschens lägsta vakansgrad. Att Cecilia efterträder är glädjande då hon redan är en viktig del av teamet och värdesätter hyresgästrelationer och långsiktighet som är några av de största framgångarna med Eurocommercials arbete, säger Patrik Sörnell och Jonas Gustavsson, Co-Directors Sverige på Eurocommercial.

Cecilia Jonkvist tillträder sin nya tjänst under februari månad.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige