Image

Elin Sjöstrand till Rikshem

Karriär Rikshem har rekryterat Elin Sjöstrand som projektchef. Hon kommer närmast från Riksbyggen där hon innehaft dubbla roller som regionchef Bostad Öst samt tf produktionschef inom affärsområdet bostad.
Publicerad den 29 Maj 2018
Elin Sjöstrand. Bild: Rikshem
Elin Sjöstrand.

Elin har 20 års erfarenhet från fastighets- och byggbranschen, bland annat som regionchef, områdeschef och fastighetsanalytiker på Graflunds samt fastighetschef på Mälardalens högskola.

– Som en av Sveriges största fastighetsägare har Rikshem en viktig roll i utvecklingen av ett hållbart samhälle och jag är imponerad av företagets arbete med att integrera både affärsmässig och hållbar tillväxt i sin affär, något som också ligger mig varmt om hjärtat. Jag ser fram emot att tillsammans med övriga medarbetare fortsätta att positionera Rikshem som utvecklare av både attraktiva och hållbara boendemiljöer samt de så viktiga samhällsfunktionerna där Rikshem verkar, nämligen skola och omsorg, säger Elin Sjöstrand.

– Jag ser fram emot att välkomna Elin Sjöstrand som chef över projektverksamheten på Rikshem. Elins erfarenhet kombinerat med hennes driv, engagemang och nytänkande kommer att bidra till att Rikshem tar viktiga steg, både i utvecklandet och i genomförandet samt ytterligare driva mot en än mer hållbar affär tillsammans med vår förvaltning, säger Petter Jurdell, Chef Affärs- och hållbarhetsutveckling, Rikshem.

Elin Sjöstrand ansluter till Rikshem i november 2018.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige