Image
Easy Depot erbjuder smarta lagringslösningar kombinerat med kontor i olika storlekar och med flexibla kontraktstider.
Easy Depot erbjuder smarta lagringslösningar kombinerat med kontor i olika storlekar och med flexibla kontraktstider. Bild: Easy Depot

Easy Depot slutförhandlar om ny mark och anställer affärsutvecklare

Bolag Det nyetablerade fastighetsbolaget Easy Depot närmar sig ytterligare ett fastighetsköp. Samtidigt rekryterar man Camilla Kerrén, idag väletablerad affärsutvecklare på Boklok, för att fortsätta bolagets expansiva planer där man ska bygga 100-150 Easy Depot Business Parks i Sverige inom tio år.
Publicerad den 16 Juni 2023

Easy Depot har sedan tidigare skapat stort intresse i en övertecknad nyemission om 80 miljoner kronor där bland annat Greg Dingizian och Erik Selin genom Doxa investerade i Easy Depot. Sedan dess har man köpt två fastigheter där man nu är i slutskedet av bygget av Easy Depot Business Park i Löddeköpinge och sätter spaden i marken för en ny business park i Rosersberg. Dessutom slutförhandlar man om ytterligare tre markköp.
– Vi ser ett stort intresse för vår första Easy Depot Business Park i Löddeköpinge där vi slår upp portarna efter sommaren. Parallellt följer vi vår expansionsplan där vi köper mark och bygger för egen förvaltning. Vi är ödmjuka inför branschens utmaningar, men samtidigt innebär det stora möjligheter att hitta mark på attraktiva lägen, säger Lulu Gylleneiden, affärsutvecklingschef på Easy Depot.

Som ett led i expansionsplanen anställer Easy Depot ytterligare en affärsutvecklare i form av Camilla Kerrén. Hon har en gedigen meritlista och kommer senast från rollen som affärsutvecklare på BoKlok. Tidigare har hon både varit projektutvecklare på Skanska i Stockholm och markförhandlare på Trafikverket.
– Easy Depot är något nytt på fastighetsmarknaden som lockade mitt intresse med sitt unika koncept om att vara Sveriges första co-working för bolag med lagerbehov och expansiva planer framåt, säger Camilla Kerrén.

Rekryteringen av Camilla Kerrén är ett led i bolagets tillväxtplaner och något som kommer bidra till att hålla uppe etableringstakten, enligt Lulu Gylleneiden.
– Camilla Kerrén är en presitgerekrytering inom branschen och hennes kunskap och erfarenhet gör att vi kan accelerera snabbare mot vårt mål om att etablera 100-150 Easy Depot Business Parks i Sverige inom tio år, säger Lulu Gylleneiden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige