Image
Easy Depot fortsätter sin tillväxtresa och förhandlar nu bland annat om förvärv av över 30 nya fastigheter.

Easy Depot förhandlar om förvärv av över 30 fastigheter

Bolag Fastighetsbolaget Easy Depot rekryterar Daniel Holmberg, med lång erfarenhet inom branschen, som projektledare på byggsidan för Easy Depot. En roll som bolaget anser blir allt viktigare när man nu växlar upp tempot och ligger i diskussion om över 30 fastighetsförvärv.


Vd Sofia Wäborg och Lulu Gylleneiden, affärsutvecklingschef.

Easy Depot expanderar – köper mark i Uppsala

Transaktioner Fastighetsbolaget Easy Depot fortsätter sin expansion med ytterligare ett markförvärv. Med starka ägare i ryggen där bland annat Doxa, som nyligen köpte upp Serneke, investerat i bolaget, köper man nu mark i Uppsala. Där ska man bygga sin Business Park för småföretagare. En satsning som kan generera 84 arbetstillfällen i kommunen.


Victor Persson, vd för Doxa och ny styrelseledamot i Easy Depot.

Easy Depot stärker styrelsen med Doxas vd

Bolag Fastighetskonceptet Easy Depot stärker sin styrelse genom att ta in Doxas vd Victor Persson som ny ledamot. Doxa, med bland annat Greg Dingizian och Erik Selin på ägarlistan, har nyligen förvärvat Serneke och sedan tidigare investerat i Easy depot där man, efter de fyra grundarna, är den största ägaren.


Easy Depot erbjuder smarta lagringslösningar kombinerat med kontor i olika storlekar och med flexibla kontraktstider.

Easy Depot slutförhandlar om ny mark och anställer affärsutvecklare

Bolag Det nyetablerade fastighetsbolaget Easy Depot närmar sig ytterligare ett fastighetsköp. Samtidigt rekryterar man Camilla Kerrén, idag väletablerad affärsutvecklare på Boklok, för att fortsätta bolagets expansiva planer där man ska bygga 100-150 Easy Depot Business Parks i Sverige inom tio år.


Easy Depot har gjort klart med sitt första markköp, i Öresundsregionen, och den 10 oktober sätts spaden i marken för byggstarten. Anläggningen kommer rymma 18 lokaler och hyresgästerna flyttar in sommaren 2023.

Easy Depot gör första byggstarten

Bygg/Arkitektur Easy Depot är ett nytt koncept som erbjuder småföretagare verksamhetslokaler, med eller utan kontor, i flexibla storlekar och utan långa kontraktstider. Bolaget har gjort klart med sitt första markköp, i Öresundsregionen, och den 10 oktober sätts spaden i marken för byggstarten. Anläggningen kommer rymma 18 lokaler och hyresgästerna flyttar in sommaren 2023. En strategisk plats som ska bana väg för ytterligare 100-150 anläggningar runt om i Sverige.


Easy Depot utser Lulu Gylleneiden till affärsutvecklingschef.

Easy Depot värvar Lidls tidigare fastighetschef

Karriär Easy Depot, som nyligen gjorde en övertecknad nyemission på 80 miljoner kronor, har utsett Lulu Gylleneiden till affärsutvecklingschef. Hon har tidigare varit fastighetschef på Lidl och ska nu ansvara för strategin och verkställandet kring etableringen av 100-150 Easy Depot Business Parks i Sverige inom sju till tio år.


Easy Depot ska erbjuda smarta lagringslösningar kombinerat med kontor i olika storlekar och med flexibla kontraktstider.

Övertecknad emission – Easy Depot tar in 80 miljoner

Bolag Klarabo-grundarnas nya bolag tar in 80 miljoner kronor när Doxa investerar i Easy Depot.


Easy Depot ska erbjuda smarta lagringslösningar kombinerat med kontor i olika storlekar och med flexibla kontraktstider.

Offensiva planen för Klarabo-grundarnas nya fastighetsbolag – jobbar på nyemission

Bolag Smarta lagringslösningar med kontor och utan långa kontraktstider – det är idén när en trio av KlaraBo-grundare startar det nya hyresfastighetsbolaget Easy Depot. Med sig som vd och medgrundare har man Sofia Wäborg som närmast kommer från Skanska. För Fastighetssverige berättar hon om bolagets koncept, den offensiva planen framåt och hur man ska kapitalisera bolaget i inledningen.